Blazer’s Mood

By 20 , , , , Permalink

EN:Good morning bloggers, how are you =)?
It’s a bit of time that I don’t write posts, but this lack is due to the university.

Between exam preparation (hopefully) and various seminars I’m following I can not update every day. Yesterday I saw a ray of sunshine, and I thought I take this opportunity to take some pictures.
Talking about the trends of this season, what do you prefer jackets or blazers ???
I choose the blazer, it fit to any outfit, it is practical because it doesn’t close as a result you can use the seat belts or the safety pin.
Today I wear the long black blazer paired with leather bag brown shorts and boots.

I:Buongiorno bloggers, come va =)?
E’ da un po’ di tempo che non mi faccio sentire,ma questa mancanza è dovuta all’università. Tra la preparazione degli esami(speriamo) e vari seminari che sto seguendo mi è impossibile aggiornarvi quotidianamente. Detto questo, ieri ho visto un raggio di sole e ho pensato; ne approfitto per fare qualche foto.
Parliamo delle tendenze di questa stagione, cosa preferite le giacche o i blazer ???
Io scelgo il blazer, si addice a qualsiasi outfit, è pratico anche perché non si chiude di conseguenza puoi usare le cinture oppure lo spillo da balia per essere più fashion.
Oggi indosso il blazer nero lungo abbinato alla borsa di pelle color marrone e gli stivaletti corti.

AL: Mirëmëngjes, si jeni =)?
Ka pak koh qè nuk degjohem, por kjo mungesë është për shkak të universitetit.

Midis përgatitjen e provimit (shpresojmë) dhe seminare të ndryshme që unë jam duke ndjekur unë nuk mundem te ju shkruaj çdo ditë. Me qene se dje pashë një rreze diell, mendova tè përfitoj nga ky rast për të bere disa fotografi.
Duke folur në lidhje me trendet e këtij sezoni, çfarë preferoni mè shumè xhaketa apo blazer ???
Unè preferoj blazerin mè shumè, është e kombinueshème për çdo veshje, ajo është praktike, sepse ajo nuk mbyllet si rezultat ju mund të përdorni rripa nè vend apo gjilbera kapse per mbylljen e saj
Sot kam veshur xhaketë blazer tè gjatë ngjyre zezë kombinur çante lèkure ngjyrë kafe dhe çizme tè shkurtura.

One Love.

20 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: