Female World

EN:Hello Bloggers = )
Are stylized romantic, brushed or applied often vintage effect now become a style icon . We’re talking about new DIXIE collection. I love this brand because it comfortable fairly large capacity is modern and colorful . I don’t like leather dresses particularly because I think that not everyone is comfortable , but that in this case is a symbol of the career woman perhaps the nuances. One rule to be fashionista : never outputs without lipstick, nail polish and glasses ( striking and surprising )
What do you think of these colors ?

I:Ciao Bloggers=)
Sono romantici stilizzati, pennellati o applicati spesso effetto vintage diventati ormai un’icona di stile. Stiamo parlando della nuova collezione DIXIE. Adoro questa brand perché comodo, veste abbastanza grande è moderna e colorato. I vestiti di pelle non mi piacciono particolarmente perché penso che non a tutti stiano bene, ma questo in questo caso è simbolo della donna in carriera forse dalle nuances accese. Una regola da fashionista: non uscite mai senza rossetto, smalto e occhiale (colpisce e stupisce)
Voi cosa ne pensate di questi colori ?

AL:Ciao Bloggers=)

Janë stilizuar romantike , krehur ose aplikuar shpesh efekt vintage tani të bëhet një ikonë stil . Ne jemi duke folur për kolecionin e re DIXIE . Unë e dadhuroj këtë markë , sepse ajo èshtè e rehatshme, moderne che me ngjyra . Fustanet lëkure nuk më pëlqen veçanërisht sepse mendoj se jo të gjithë i shkojnè , por në këtë rast , si një simbol i gruas në karrierë ndoshta prej nuancat tè ndezura. Një rregull dhènè nga fashionistat: nuk dilet kurre pa të kuq buzësh , manikyrin e thonjve dhe syzet (spese janè befasuese che sexy)
Çfarë mendoni për këto ngjyra ?

ONE LOVE.

Female World

30 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: