Look airport inspiring

WP_20150722_007WP_20150722_001WP_20150722_002

EN: Hello guys=)
And here we are a new week begins.
Airport look, as dressing to be more style. We all know that VIPs travels constantly and a bit of style definitely comes from them. Some prefer to wear something fashionable, others more extravagant and still others are content with the classic white t-shirt.
The idea most successful in my opinion is to mix the pieces with comfortable details of stylish trends of the season.
For example I wear a short top pois and long skirt with yellow or side slits. For a long trip as I needed a big bag to put the necessary and my inseparable espadrilles.
I would conclude by saying: a look really summer regard to the colors =)
What do you prefer to wear when you travel?

I:Ciao ragazzi e ragazze =)

Ed eccoci qui una nuova settimana ha inizio.
Look da aeroporto, come vestirsi per stare più in stile. Sappiamo tutti che i vips viaggiano in continuazione ed un briciolo di stile arriva sicuramente da loro. Alcuni preferiscono indossare qualcosa di fashion, altri in modo più stravagante e altri ancora si accontentano con la classico t- shirt bianca.
L’ idea più vincente secondo me è quella di mixare dei pezzi comodi con dei dettagli stilosi alle tendenze di stagione.
Io per esempio ho preferito indossare top corto a pois, un gonna lunga gialla con lo spacco laterale. Per un viaggio lungo come il mio; serviva una borsa grande per mettere il necessario le mie inseparabili espadrillas.
Concluderei dicendo: un look davvero estivo per quanto riguarda i colori=)
Voi cosa preferite indossare quando viaggiate ?

AL: Përshëndetje djem dhe vajza =)
Një javë e re po fillon.
Look per aeroportin: pra si te vishemi me stile che komoditet neper udhtime. Ne të gjithë e dimë se VIP-at udhëtojnë vazhdimisht dhe paksa i stilit definitivisht vjen prej tyre. Disa preferojnë të veshin diçka në modë, të tjerët më ekstravagante dhe ende të tjerët janë të kënaqur me t-shirt e bardhe klasike.
Idea më të suksesshme për mendimin tim është që të përzierje copa të rehatshme me detaja të trendeve elegant të sezonit.
Për shembull, mua më pëlqeu idea qe te veshja nje top tè shkurtër e kombinuarme fundin e verdhë me te care anësore. Për një udhëtim të gjatë si ky unë pata nevojë për një çante të madhe për të vënë tè gjitha gjerat e nevojshme, Espadrilles mia pandashme.
Unë do të përfundoj duke thënë: se look i im eshte mè te vertete veror fale ngjyrave qe kam perdorur =)
Çfarë do tè ju preferonit për të veshur kur jeni nè udhëtim?

One Love.

26 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: