Salmon color

By 22 , , , , Permalink

WP_20150720_002WP_20150720_005WP_20150720_028WP_20150720_023

EN:I have posted all the photos and sea … but in really I found these. =)
I finally got to wear a bikini that I crocheted. Some time ago I posted photos only costume.
Very satisfied with both of my work that the photos. Since it was hot and I could not keep my hair down, I made an chignon and I collected everything with the scarf =). On the beach, anywhere they couldn’t miss sunglasses, and then these are really cool!
What do you think about ?

I: Pensavo di avere postato tutte le foto del mare …ma invece mi mancavano ancora alcune=)
Finalmente sono riuscita ad indossare il bikini che ho fatto all’uncinetto. Tempo fa avevo postate le foto solamente del costume.
Molto soddisfatta sia del mio lavoro che delle foto. siccome faceva caldo e non potevo tenere i capelli sciolti, ho fatto una cipolla e ho raccolto il tutto con il foulard =). In spiaggia e ovunque non potevano mancare gli occhiali da sole,e poi questi sono veramente cool !
Cosa ne pensate ?

AL:Unë kam postuar të gjitha fotot dhe deti … por në vend të kësaj unë ende i mungonin disa =)
Më në fund mori për të veshin një bikini që unë grep. Disa kohë më parë kam postuar Foto vetëm kostum.
Shumë i kënaqur me të dy e punës sime se fotot. pasi ajo ishte e nxehtë dhe unë nuk mund të mbajë flokët e mi poshtë, unë bëra një qepë dhe unë mbledhur gjithçka me shall =). Në plazh, kudo që ata nuk mund të humbasë syze dielli, dhe pastaj këto janë me të vërtetë cool!
Çfarë mendoni ju??

One Love.

22 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: