A little bit of …peace.

IMG-20150711-WA0009IMG-20150711-WA0013IMG-20150711-WA0007IMG-20150711-WA0011IMG-20150712-WA0005IMG-20150712-WA0003IMG-20150712-WA0001IMG-20150726-WA0003

 

 

 

 

EN: The photos speak for themselves, a fantastic evening I spent with my friends. The place was wonderful.

Initially we decided to have dinner in a nice restaurant, the environment was  open and  really welcoming. Food selection ranged: there was  nationally and internationally food.  After enjoying good food we went dancing, where, unfortunately, I could not take any more pictures for the crowd of people present there.

The basic colors of my outfit were  black and white; blends with elegance and versatility.  A long skirt up to the ankle  and very particularly for the presence of tulle.  I have choose a short silk top and my little  vintage bag. In the first photo I wore espadrilles  because,they were  more comfortable, for dancing I preferred the heels.  There are the most beautiful moments of the evening.

 

 

 

 

 

I: Le foto parlano da sole, una serata fantastica passata con i miei amici. Il posto era meraviglioso.

Inizialmente abbiamo deciso di cenare in un ristorante bellissimo, l ‘ambiente era  all’ aperto e davvero accogliente.   La scelta del cibo variava: c’era cibo nazionale e internazionale . Dopo aver gustato il buon  cibo siamo andati  a ballare, dove purtroppo non sono riuscita a  scattare altre foto per la  folla di gente che  era li presente.

I colori base del mio outfit erano il bianco e nero: raffinatezza che si mischia con eleganza e versatilità. Una gonna lunga fino al collo del piede un po’ particolare per la presenza del tulle.  A essa  ho abbinato il  top corto di seta leggero  e la  mia piccola borsa vintage bianca. Nelle prime foto ho indossato le espadrillas perché più comode, per ballare invece ho preferito i tacchi =).Ecco a voi i momenti più belli della serata.

 

 

 

AL: Fotot flasin për veten e tyre, një mbrëmje fantastike kaluar me miqtë e mi. Vendi ishte e mrekullueshme.

Fillimisht ne kemi vendosur që të ketë një darkë në një restorant  tè bukur, “mjedisi ishte për të” hapur dhe me të vërtetë mikpritëse. Zgjedhja e ushqimit ishte variante: kishte ushqim kombëtar dhe ndërkombëtar. Pas shijuam ushqim,  shkuam  tè kercejmè , për fat të keq,  nuk munda tè beja me fotografi sepse ishte plot njerez .  Ngjyrat themelore të veshjes sime ishte elegance zezë dhe e bardhë që blends me hijeshi dhe shkathtësi. Një fundi  anë e gjatë deri  tek guci i kembes  ‘veçanteria e ketij fundi eshte per presencen e tylit.  Per kete fund mendova se do rrinte mire njè top i lehte  bardhe e zi kombinuar mee nje çante tèvogel vintager nghyre tè bardhe. Në  fotone pare  kam veshur espadrilles sepseato jene  më të rehatshme, por  mè vone , kur ikem te kercenim preferova takat e larta=). Këto jane momentet me te bukura tè mbremjes.

One Love.

 

44 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: