Ibiza Beach

By 41 , , , , Permalink

EN:

Hello guys =)

Probably someone knows the beautiful beaches of my country (Albania). This year I decided to spend the holiday in these beaches. Here i am in Ibiza beach, I’ll explain for those who do not know all the beaches have a different name.
I wanted to share with you this little vacation, as you can see in the photos the place is wonderful. The bungalows are spectacular and attentioned to details, from the balcony you can see the palm trees that will accompany the arrival of the beach, what a treat.
I’m really glad I wore this white dress, not so much for the model as for the designs of the eye.
The bikini I wore today is dark olive green with silver sequins of a soft and comfortable material.
And in this heat could not miss the glasses and the little straw hat, which in addition protect from the sun give a touch more favorable to the look.

I:Ciao amici=)
Probabilmente qualcuno conoscerà le bellissime spiagge del mio paese (Albania ). Quest’anno ho deciso di passare le vacanza proprio in queste spiagge. Qua sono a Ibiza beach, mi spiego meglio per chi non lo sapesse tutte le spiagge hanno un nome diverso.
Ho voluto condividere con voi questa piccola vacanza, come potete vedere nelle foto il posto è meraviglioso. I bungalow sono spettacolari e curati nei minimi dettagli, dal balcone si vedono le palme che ti accompagnano all’arrivo della spiaggia, che dire un vero paradiso.
Sono davvero contenta di aver indossato questo vestito bianco non tanto per il modello quanto per i disegni dell’occhio.
Il bikini che ho indossato oggi è color oliva scuro con delle paillettes argentate di un materiale morbido e comodo.
E con questo caldo non potevano mica mancare gli occhiali and il cappellino di paglia, che oltre proteggermi dal sole danno un tocco più favorevole al look.

AL: Përshëndetje miq =)
Ndoshta dikush e di plazhet e bukura të vendit tim (Shqipëri). Këtë vit kam vendosur të kalojë pushime në këto plazhe. Këtu janë në plazhin Ibiza, unë dua të shpjegojë për ata që nuk dinë, të gjitha plazhet kan një emër të ndryshëm.
Doja tè ndaja me ju kete pushim të vogël, si ju mund të shihni në fotot vendi është e mrekullueshme. Bungalot janë spektakolare dhe vëmendje në detaje, nga ballkoni ju mund të shihni palma që do të shoqërojnë ardhjen e plazhit, Çfarë një trajtojnë.
Unë jam shumë e lumtur që kam veshur këtë fustan të bardhë, jo aq shumë për modelin po me shume per vizatimen e syrit.
Bikini qe kam veshur sot është ngjyre ulliri e errët me xixa argjendi e butë materiale dhe të rehatshme.
Dhe në këtë ngrohjes nuk mund të humbasë syzet mikë dhe kapelë kashte e vogël, e cila përveç të mbrojtur nga dielli jep një kontakt më të favorshme tè gjithe lookut .

One Love.

41 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: