long dress

WP_20150719_038WP_20150719_035WP_20150719_027WP_20150719_027WP_20150719_029WP_20150719_023WP_20150719_033WP_20150719_045

EN: Hello guys, how are you? =)
This heat is confusing ideas in the choice of clothes. Today I chose a longdress. A unique model because it is long, light and impalpable that outlines the silhouette in a wonderful way.
The long dress is perfect for the sea, the city, day or night. I love clothes far above those in the evening, but in this heat become too demanding, if worn in the city, however, they retain its elegance. During the day I would say it would be better to wear a pair of wedges or how I did with a pair of sandals.
What do you think the longdress is or not for summer? =)

I:Ciao ragazzi e ragazze , come state ?=)
Questo caldo ci sta confondendo le idee anche nella scelta dei vestiti. Oggi ho scelto un longdress. Un modello inconfondibile perché lungo, leggero e impalpabile che delinea la silhouette in un modo meraviglioso.
Il vestito lungo è perfetto sia per il mare, la città, il giorno o la notte. Adoro i vestiti lungi sopratutto quelli alla sera, ma con questo caldo diventano troppo impegnativi, se indossati in città, invece, essi conservano la sua eleganza. Di giorno direi che sarebbe meglio indossare un paio di zeppe oppure come ho fatto io con un paio di sandali bassi.
Voi cosa ne pensato il vestito lungo si o no d’estate ?=)

AL:Pershendetje djem dhe vajza, si jeni? =)
Kjo ngrohtesia na i ka bere idete konfuze në zgjedhjen e rrobave. Sot kam zgjedhur një fustan të gjatë. Një model unik për shkak se gjasise, të lehtesise dhe fantasise që përshkruan siluetë në një mënyrë të mrekullueshme.
Ky lloj fustani është e përkryer për të detit, per qytetit, ditën apo natën. Unë i adhuroj keto lloj fustanesh, sidomos per mbremje, por me keto temperatura bëhet shumë e veshtire ta veshesh dhe ta kombinosh bukur, në qoftë se veshit në qytet diten ajo do te ruaje ruajnë elegancën e saj. Gjatë ditës unë do të thoja se do të ishte më mirë që të veshin një palë taka ortopedike ose një palë sandale me take te ulet siç kam bera unè sot.
Sipas jush eshe komode ku lloj fustani ne vere ?

One Love.

39 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: