Favelas Chic

 

 

EN: Hello readers = )
There are many beautiful places in the world . For example I love the sea in summer and after doing the rounds of many beach in these years , I trussed this year ‘ I changed the beach. This year I stopped here, in Favelas chic . Beautiful beach with fine golden sand , clear water and lots of fun . As always I took photos for both my blog and has to keep them in the drawer of my memories ( as you do ‘ with all good things for that matter) .
What do you think?=)

I:Ciao ragazzi e ragazze =)
Ci sono tantissimi bei posti nel mondo. Io per esempio adoro il mare d’estate e dopo aver fatto il giro di tantissime spiaggie in questi anni, quest’ anno mi sono fermata, mi sono fermata qui in Favelas chic. Bellissima spiaggia con sabbia fine dorata, acqua cristallina e tanto divertimento. Come sempre ho scattato delle foto sia per il mio blog e sia per tenerli nel cassetto dei miei ricordi ( come si fa’ con tutte le cose belle d’altronde ).
Voi cosa ne pensate?=)

AL: Pershendetje djem dhe vajza = )
Ka shumë vende të bukura në botë . Për shembull, unë preferoj me shume detin plazhin) në verë, né keto vitet e fundit kam xhiruar shume vende te bukura deti, por kesaj here preferova te ndalohesha tek Girii Lalzit né Favelas Chic . Nje vend shume i bukur me uje tè paster, rèrè fine njgyre ari che shume argetim. Si gjithmonë bera disa foto per blogun dhe disa per sirtarin e kujtimeve te mia ( siç behet me tè gjitha gjerat e bukura). Bikini qe kish zghjedhur ishe mese i thejeshte, nga dreka, kur u nisem per te ngrene kisha nje fustan tè lehte e te shkurter me nje capele e punuar me dore kashte dhe patjeter edhe syzet.
JU pelqen ?

44 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: