Old Style

EN: I: Hello guys = )
Old style for the of outfit today . I find that the dots fantasy is funny , playfully and gives a touch of vintage style full of femininity . This type of fantasy withdraws the ‘ others’ attention , so it’s better if you wear a single leader : dress , skirt or shorts with polka dots paired with a simple t- shirt = )
Personally I wore this red dress with large polka dots blacks ; I love this dress its model , its fantasy , its colors and the closure on the neck . I preferred not to wear necklaces , bracelets but I have worn a pair of vintage black glasses .
What do you think? = )

I: Ciao ragazzi e ragazze=)
Old style per l’outfit di oggi. Trovo che la fantasia a pois sia divertente, giocosa e richiami un tocco di stile vintage pieno di femminilità. Questo tipo di fantasia attira l ‘attenzione altrui, per questo motivo è meglio se si indossa un solo capo: vestito, gonna o pantaloncini a pois abbinati con una semplice t- shirt bianca=) Personalmente ho indossato questo vestito rosso con i pois grandi neri; di questo vestito adoro il suo modello, la sua fantasia , i suoi colori e la chiusura sul collo. Ho preferito non indossare collane, braccialetti ma ho indossati un paio di occhiali vintage neri.
Che cosa ne pensate ?=)

AL:I : Pershendetje djem dhe vajza = )
Stilit të vjetër në veshje sot . Unë të gjeni se pikafantazi është e bukur , i gjallë dhe e quan një kontakt të stilit të cilësisë së mirë të plotë të feminitetit. Ky lloj fantazi tërheq vëmendjen ‘ të tjerëve , kështu që është më mirë në qoftë se ju i vishni një lider të vetëm : fustan , pantallona të gjera apo pantallona të shkurtra me pika, ju lutem çiftëzohet me një të thjeshtë t-shirt = )
Për mua Unë personalisht veshur këtë fustan të kuq me të mëdha polka dots zezakët ; Unë e dua këtë fustan modelin e saj , fantazi e saj , ngjyrat e saj dhe mbylljen në qafë . Unë preferuar të mos veshin necklaces , rrathë , por unë kam veshur një palë syze cilësisë së mirë zezaket .
Çfarë mendoni ju? = )

48 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: