23 Blamod

By 43 , , , , Permalink

 

 

 

 

EN: A fantastic day was yesterday because Blamod has made turned 23. Special thanks goes to all those who by midnight and then they congratulated me. For this special day, I chose this outfit: a long skirt, short top always in shades of dark blue combined with the bag and yellow sandals (a color so obvious but that is used a lot this summer) very cheerful and lively.

I haven’t celebrated the birthday with a cake, since I’m on vacation, and here there are 40 degrees, I decided to take a watermelon and put the number 23. I thought it was a cute idea and creative for this birthday.

Here you are present all the pictures taken during the day, the celebration is not finished yet …..

 

 

I: Una giornata fantastica è stata quella di ieri, perché Blamod ha compiuto 23 anni. Un ringraziamento particolare va a tutti  quelli che dalle ore 00:00 in poi mi hanno fatto gli auguri. Per questa giornata così speciale, questo è outfit che ho scelto: una gonna lunga, top corto sempre sulle tonalità del blu scuro abbinato con la borsa e i sandali gialli ( un colore così evidente ma che quest’estate è usato tantissimo ) molto allegro e vivace.

Non ho festeggiato il compleanno con la torta, dato che sono in vacanza e qua ci sono 40 gradi ho deciso di prendere un cocomero e mettere il numero 23. Mi è sembrato un idea carina e creativa per questo compleanno.

Ecco a voi tutte le foto scattate durante la giornata, il festeggiamento non ancora finito …..

 

 

AL: Një ditë fantastike ishte se dje, sepse Blamod është kthyer 23. Falenderime të veçanta shkojnë për të gjithë ata të cilët deri në mesnatë dhe pastaj ata  me përgëzuan mua. Për këtë ditë të veçantë, unë zgjodha këtë veshje: një fundj të gjatë, Top i shkurtër gjithmonë në hije të ngjyrë blu të errët kombinuar me cante  dhe  sandale  te verdha (një ngjyrë aq e qartë, por që është përdorur shumë këtë verë) shumë të gëzuar dhe të gjallë.

Unë nuk e kanë festuar ditëlindjen me tortë, pasi tani jam  me pushime, dhe ja ktu kemi 40 gradë, kam vendosur për të marrë një shalqin dhe e ti vej numrin 23. Mendova se ishte një ide e bukur dhe kreative për këtë ditëlindje.

Këtu gjeni  të gjitha fotografitë  bera gjatë ditës, festimi nuk ka mbaruar ende …..

One Love.

43 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: