Cherry

EN: Hello guys, how are you ?
For this fantastic day at the pool I wore a cherry fantasy bikini. A wonderful place to spend a relaxing day. I chose this type of bikini, first because I love the two-piece bikini (you tan even better and are more sexy;))second because I like the contrast between the white and the cherries; two cherries hanging at the top are adorable . Finally I can say that I took a bit ‘of color.
These are the pictures that I took, and I like to share with you?
What do you think of fruit bikini ? =)
Have a nice Sunday people.

I: Ciao ragazzi e ragazze come va ?

Ho indossato per questa fantastica giornata trascorsa in piscina, bikini fanstasia cherry. Un posto meraviglioso per trascorrere un giorno di relax. Ho scelto questo tipo di bikini, prima perché io adoro i bikini a due pezzi( ti abbronzi anche meglio e sono più sexy ;) ) secondo motivo perché mi piace il contrasto il bianco e le ciliegie poi le due ciliegie che pendono nella parte superiore sono adorabili. Finalmente posso dire che ho preso un po’ di colore.
Queste sono le foto che ho scattato e che vorrei condivido con voi ?
E voi cosa ne pensate dei bikini alla frutta ?=)

Buona Domenica a tutti .

AL: Pershendetje djem dhe vajza si po ja kaloni ?

Per kete dite fantastica qe kam vendusur tè kaloj né piscina, kam preferuar tè vesh njè bikini me fantazi qershije. Një vend i mrekullueshëm për të shpenzuar një ditë relaksuese. Unë zgjodha këtë lloj bikini, së pari sepse mè pelqejnè bikinit tè ndara nè dy pjese ( sepse mund tè maresh diell edhe me mire pastaj, janè edhe mè sexy goca ;)), dhe se dyti nè ketp lloj bikini me pelqen shumè kontrasti midis ngjyres sè bardhe dhe qershija patjetjer njè tjeter dicka è vecante janè dy kokèrrat e qershishe varurura nè pjesen e larte tè bikinit. Më në fund unë mund të them se kam marrë një pak ngjyrë.
Këto janë fotografitë qè bera, dhe qe dua ti ndaj me ju =)
Dhe çfarë mendoni për per bikin me fruta, èshtè akoma nè mode edhe kete vit ? =)

Diele tè mbrare njerez =)

One Love Blamod

42 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: