Pink in the city

EN: Hello guys, how are you?

Today, June 21, the real summer begins hopefully with lots of sun, sea and fun for this year.
For today’s post I chose a pink dress vintage, feminine and sensual. The lace fabric makes a very sensual. Initially, this type of fabric was used for lingerie but with the passage of time the designers have proposed different models of clothes from the most different colors.
I’ve done at least a hundred pics, but I believe these are the best ever.
What do you think, do you like the lace?

I: Ciao ragazzi e ragazze come state ?

Oggi il 21 giugno, comincia la vera estate speriamo tanto sole, mare e divertimento per quest’anno.
Per il post di oggi ho scelto un vestito colore rosa antico vintage, femminile e sensuale. Il pizzo fa un tessuto molto sensuale. Inizialmente questo tipo di tessuto veniva usato per la lingerie ma con il passare del tempo gli stilisti hanno proposto diversi modelli di vestiti dai più diversi colori.
Ho fatto almeno una centinaia le foto, ma queste credo siano le migliori in assoluto.
Voi cosa ne pensate, vi piace il pizzo ?

AL: Pershendetje djem dhe vajza si jeni?

Sot, 21 qershor dite vere shpresojmë shumë diell, det dhe argëtim për këtë vit.
Për postin e sotme kam zgjedhur një veshje cilësisë së mirë rozë lashtë, femërore dhe sensuale. Tantella është cope shumë sensual. Fillimisht, kjo lloj cope vite mè pare u perdorte vetem për lingerè, por me kalimin e kohës stilistst kanë propozuar modele të ndryshme të rrobash dhe fustanesh nga ngjyrat më të ndryshme.
Unë e kam bërë të paktën njëqind fotografi, por këto mendoj se janë më të bukurat
Çfarë mendoni, a ju pëlqen dantella?

One Love.

47 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: