Chilling

By 48 , , , , Permalink

EN: Hello guys =)
Yesterday we snapped the photos of this outfit. The overalls in jeans back in fashion: it was a workwear but in recent years has become a chief basis of casual wardrobe.
Fashion-country, sexy-chic, sporty many ideas to match your style. I decided to combine it with a short top floral and vintage shoes for  model and  modern  for  top with studs.

Ciao ragazzi =)
Abbiamo scattato ieri le foto di questo outfit. La salopette in jeans che torna di moda: nato come indumento da lavoro ma negli ultimi anni è diventato un capo base del guardaroba casual.
Fashion-contry, sexy-chic, sporty tante idee per abbinarlo al proprio stile.Io ho deciso di abbinarla con un top floreale corto e le ballerine vintage come modello ma moderne per la parte superiore con le borchie.

Përshëndetje =)
Dje kemi bere fotot e kësaj veshje. Kombinoshet xhinsi përsëri në modë: kjo ishte një workwear, por në vitet e fundit është bërë një nag veshjet mè veshjet rastësor.
Moda-contry, sexy-elegancë, ide sportiv shumë lloj ideshe ka kjo lloj outfiti. Unè kam vendosur për të kombinuar atë me një top të shkurtër me lule dhe me ballerinat e mia tè preferuara qe janè vintage per modelin por moderne per pjesen e siperme tè dekoruar me borkie.

One Love.

48 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: