Vanity Fair Magazine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN: Hello guys, how are you =)

By now you know that I have a habit of buying a magazine a month to keep me up to date;). This month I chose Vanity Fair: reports, exclusive photos, interviews and lots of news for you.
To be honest, I liked most of the articles but I would have prefered some articles in more than speak of the new trends. What did you choose this month ??

I: Ciao ragazzi e ragazze come state ?=)
Ormai sapete che ho il vizio di comprare una rivista al mese per tenermi più aggiornata ;). Per questo mese ho scelto Vanity Fair: news, reportage, foto esclusive, interviste e tantissime altre news per voi.
A dire la verità mi piacevano la maggior parte degli articoli ma avrei preferito qualche articolo in più con le nuove tendenze. Voi cosa avete scelto questo mese ??

Al:Përshëndetje djem dhe vajza si jeni? =)
Deri tani ju e dini se unë kam një zakon të blej një revistë në muaj për tu mbajtur e a gjornuar ;). Këtë muaj kam zgjedhur Vanity Fair: lajme, raporte, foto ekskluzive, intervista dhe shumë tè reja për ju.
Për të qenë e sinqertë, me pëlqejnè ketpartikujt, por do tè kisha preferuar me shumè artikuj qe flisnin per moden. Çfarë reviste keni zgjedhur këtë muaj ??

One Love.

10 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: