Featured

MAGIC

 

EN:

EN:Hey bloggers, how are you?) If I tell you that from above Milan is even more beautiful. Living a few minutes from the Duomo, I spend every day, but I never went to visit this place. An unusual place to visit. The climb on the spiers of the Duomo, from which you can enjoy breathtaking panoramas around the city! there is an expression here: Milan l’è semper on gran Milan.
Here are the pictures. Since I’m a lucky girl and that day there was sun, I went through the sunshine so I could enjoy all the warm tones of marble …

I:Hey bloggers, come va ?=) E se vi dicessi che da quassù in alto Milano è ancora più bella. Abitando a due passi dal Duomo, ci passo ogni giorno ma non ero mai salita a visitare questo posto. Un luogo in solito da visitare. La salita sulle guglie del Duomo, da cui si gode un panorama mozzafiato su tutta la città! Milan l’è semper on gran Milan. Ecco a voi le foto. Siccome sono una ragazza fortunata, e quel giorno c’era il sole sono salita durante l’ora del tramonto, per poter così godere di tutti i toni caldi con cui i marmi si colorano…

AL: Hej blogerët, si jeni?) Nëse ju them se nga lart Milano është edhe më e bukur. Duke jetuar disa minuta nga Duomo, kaloj çdo ditë, por kurrë nuk kam shkuar për të vizituar këtë vend. Një vend i pazakontë për tu vizituar. Ngjituni në grykën e Duomos, nga e cila ju mund të shijoni panoramë të lë pa frymë rreth qytetit! ka dhe nje shprehje ketu:Milan l’è semper on gran Milan.
Këtu janë fotografitë. Meqë jam një vajzë me fat dhe atë ditë ka kishte diell, shkova gjatë perendimit tè diellit që të mund të shijoja të gjitha tonet e ngrohta tè mermerit …

24 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: