Featured

AMBITION.

EN:Hey blogger, how are u ?

What will be the essential garment of your first autumn look ???

Everything changes, but nothing changes. Not even in fashion.
No doubt, it is blazer jacket oversize, practical, glam, perfect business woman .
I’m an ambitious girl who is hoping to become a woman of power tomorrow, for this I feel the need to wear a blazer jacket that remembers the 70s and 80s.
what do you think about??? Jacket, jeans, top-crop heels, pochette.

I:Hey blogger come va ?=)

Quale sarà il capo essenziale dei vostri primissimi look autunnali???

Tutto cambia ma nulla cambia. Neppure nella moda.
Sicuramente le giacche blazer dalla vestibilità oversize, versatile, pratica, iper- abbinabile, un look da business woman insomma.
Sono una ragazza ambiciosa spero di diventare una donna di potere un domani per questo sento il dovere di indossare il blazer che tanto ricorda gli anni ’70 e ’80.
Vi piace il mio look di oggi ??? Blazer, jeans,top, tacchi, pochette.

AL:Hey blogger, si po ja kaloni?=)

Cila do të jetë veshje juaj e pare pèr kètè stine ???

Gjithçka ndryshon, por asgjë nuk ndryshon. As në modë.
Pa dyshim do tè jetè xhaketa Blazer oversize, praktike, përshtatshëm, një look business woman duket shkurt.
Unë jam një vajzë ambicioze që shpresoj të bëhem një grua e pushtetit nè njè tè nesërme për këtë ndjej nevojèn për të veshur xhaketën blazer që kujton vitet ’70 dhe ’80.
A ju pëlqen looku im sot ??? Xhaketë sportive, xhinse,taka, pochette.

ONE LOVE.

26 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: