Featured

MFW. (2 day)

EN:Hey blogger, how are you =)

Today I show you the look I wore during the Milan Fashion Week, exactly the second day.
I was in Milan for the EMERGING DESIGNERS event. If you’ve been to Milan during the Fashion Week, you know how complicated it is to move and above all to choose the right look for each parade.
So, I wore a super-cool nude dress, high heels, and dark green pochette to break the monotony of this nude color.

Here are the pictures, I hope you like it! Talk to you soon💋

I:Hey blogger, come va ?=)

Oggi vi mostro il look che ho indossato durante la Fashion Week milanese, precisamente il secondo giorno.
Sono stata a Milano per l’evento di EMERGING DESIGNERS. Se siete mai state a Milano durante la Fashion Week sapete quanto sia complicato muoversi e sopratutto scegliere il look adatto per ogni sfilata.
Dunque, ho indossato un vestito color nude super cool, tacchi alti nude e la pochette verde scuro per spezzare la monotonia di questo colore bello ma piatto.

Ecco gli scatti, spero vi piacciano! A prestoooo💋

AL:Hej bloger, si jeni =)

Sot ju tregoj look që kam veshur gjatë Javës së Modës së Milanos, pikërisht ditën e dytë.
Isha në Milano për sfilaten e EMERGING DESIGNERS. Nëse keni qenë në Milano gjatë Javës së Modës, ju e dini sa e komplikuar është të lëvizni dhe mbi të gjitha të zgjidhni veshjen e duhur për çdo paradë.
Pra un zhgjodha, një fustan super cool, me taka të lartë dhe një çante elegante jeshile të errët për të thyer monotoninë e ngjyres nude..

Këtu janë fotografitë, unë shpresoj që tè ju pëlqen!

ONE LOVE.

26 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: