Featured

SILVER

EN:Hey lovers, how are you? =) I hope you’ve had a good weekend. For me it was a relaxing weekend.

I wanted to let you see some photos of this look or better say (dress). These are the pictures that I took a few weeks ago. I remember perfectly that after a day at the sea I was gone to drink a cocktail I remember it was a spritz. So beautiful place was that I wanted to make photos right away. What do you think about it ???

I:Hey lovers, come va ?=) Spero abbiate trascorso un buon weekend. Per me è stato un weekend di relax.

Ci tenevo farvi vedere qualche foto di questo look o meglio dire( vestito). Sono delle foto che ho scatto qualche settimana fa. Mi ricordo perfettamente che dopo una giornata al mare ero andata a bere un cocktail se non sbaglio era uno spritz in questo bellissimo posto. Talmente bello era che ho voluto fare le foto fin da subito.
Il vestito è adatto ad un semplice aperitivo/cocktail all’aria aperta. Che cosa ne pensate ?

AL:Hej lovers, si jeni? =) Unë shpresoj tè keni kaluar një fundjavë sa me te bukur. Për mua ishte një fundjavë relaksuese.

Doja tju tregoja disa foto të këtij looku ose më mirë do tè thoja (fustani). Këto janë fotografitë që kam bere disa javë më parë. Mbaj mend shumè mire qè pas një dite kaluar në det kisha shkuar për të pirë një koktej me kujtohet edhe kokteili ishte spritz. Sapo e pashe kete vendin u dashurava me te dhe bèra mijra foto.
Veshja është e përshtatshme për një aperitiv / koktej të thjeshtë në ajër të hapur. Çfarë mendoni ju në lidhje me të ?

One Love.

19 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: