Featured

LET ME SHINE

EN:Good morning lovers =)
Today I would like to propose a new look that I had to wear in one of the last June fashion shows, it was very important. The reason: “I could’t go”, so as not to leave it in the darkness of my wardrobe, I decided to wear it at least to take pictures.

The transparent dress that he made so much talk about his transparency.

The blame is always of the fashion that has led on the catwalks of the spring summer 2017 transparent or tulle dresses that leave nothing to the imagination and nothing take off at the femininity.

But what to wear under such a transparent dress ???

Surely the culotte, the beautiful and comfortable ones.
What do you think about this look?

I:Buongiorno lovers=)
Oggi vorrei proporvi un nuovo, look nel quale dovevo indossare in una delle ultime sfilate di giugno fra l’altro molto importante. Il motivo: “non sono potuta andare”, per non lasciarlo nel dimenticatoio dell’anta buia del mio armadio, ho deciso di indossarlo lo stesso almeno per scattare le foto.

L’abito trasparente che tanto ha fatto parlare per la sua trasparenza.
La colpa è sempre della moda che ha portato sulle passerelle della primavera estate 2017 abiti trasparenti o di tulle che nulla lasciano all’immaginazione e nulla tolgono alla femminilità.

Ma cosa indossare sotto un vestito così trasparente???

Sicuramente la culotte.
Cosa ne pensate di questo look ?

AL:Miremegjesi lovers=)
Sot unë do të doja të propozoja një look të ri që duhej të vishja në një nga shfaqjet e modës së qershorit të kaluar, deh per me teper ishte shumë e rëndësishme. Arsyeja: “Unë nuk mund të shkoja me qènè se datat ishin tè gjitha afèr”, në mënyrë që të mos e lëj atë në errësirën e dollapit, unë vendosa ta vesh atë të paktën për të bere disa fotografi.

Fustani trasparent ka bèrè shumè tè flasi per shkak tè trasparencès tejtukshme.

Faji është gjithmonë i modës që ka çuar tek paserelat e kesaj të verë 2017 fustane transparente ose fustane tyli që nuk lënë asgjë për imagjinatën dhe nuk heqin asgjë feminilitetit.

Çfarë mund tè veshim poshtè njè fustanik kaq transparent ???

Patjeter qè culotte ose mè mire mbathjet e gjyshes, tè mèdha dhe komode.
JU pelqèn ?

LET ME SHINE

ONE LOVE

27 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: