Featured

Fashion Leather

EN:Hey blogger, how are you ? =)?
I was looking forward to explaining my look today. The return of leather and faux-leather.

No, it’s not the usual leather jacket or handbag that has become an obsession, but this new trend is all about clothing. Minidress , crop top, plissé skirt, t-shirt, blouse etc

Combining them is just as easy as you can bet on a leather look or break up with jeans.
So today I put in practice the suggestions of yesterday with this look where leather is the undisputed protagonist; top crop leather , black hat, spring / summer 2017 eyewear, choker, jeans, my beloved handbag from Geneva and heels. What about for this look?

I:Hey blogger come va =)?
Non vedevo l’ora di mostrarvi il mio look di oggi. Il ritorno della pelle e dell’ecopelle.
No non si tratta della solita giacca, borsa di pelle che ormai è diventata una ossessione, ma questa nuova tendenza riguarda tutto il vestiario. Minidress, top, gonne a ruota oppure plissè, camicie, magliette di pelle ecc.

Abbinarle è altrettanto semplice perché potete puntare su un look sempre tutto di pelle oppure spezzare con i jeans.
Così oggi sono a mettere in pratica i consigli di ieri con un mio look in cui la pelle è la protagonista indiscussa; top crop di pelle, cappello nero, occhiali primavera/estate 2017,choker, jeans, la mia adorata borsa, tacchi. Che ne dite di questo look?

AL:Hey bloger, si po ja kaloni =)?
Mezi po prisja tè ju tregoja lookun tim tè sotshèm. Kthimi i lëkurës dhe eko-lëkurë.
Jo kjo nuk po flas per xhaken apo çantèn , meqenèse tashmë është bërë një obsesion, por kjo tendence e re i perkushtohet tè gjithave rrobave. Minidress, top, funde plissè, këmisha, etj

Ta kombinosh atè është po aq e lehtë, sepse ju gjithmonë mund pikesynoni tek një look krejt prej lëkure ose ta thyeni atè per tè qenè me casual me xhinse.
Pra, sot jamè duke vure nè aplikim këshillat qè thashe nè lookun tim tè sotshem në të cilën lëkura është protagoniste; top lèkure, kapele të zezë, syze Pranverë / Verë 2017 , mbytës, xhinse, çanta vjen direkt nga Gjinevra dhe sandalet.. çfarë mendoni për këtë look?

One love.

32 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: