BLACK POWER

EN:Hi babes how are you? =)
I’m sorry that I haven’t been in touch lately, but I’m tired physically. I would always do everything but between universities, job and the blog it is impossible to found the right energy to take photos
Soo, now I can talk about my look today.
THE black color ?
It is not my favorite color but actually I’m learning to revalue. When you don’t know what to put this color is always good idea, it is really suitable for any occasion and allows it to be elegant and tidy with minimal effort.
Fresh fabrics and right cuts may make it very portable, for those who want the effect chic and valuable.

So, for my look I dared with a total black look, made of black dress, embellished with metal beads super cool, a black bag and a pair of pointy-heeled shoes and strings.
What do you think about this look?

IT:Ciao babes come va ?=)
Mi spiace che mi faccio sentire più raramente ultimamente, ma sono stanca fisicamente. Vorrei sempre fare tutto: ma tra università, lavoro e il blog da gestire non sempre si trovano le energie per fare anche le foto.
Detto questo, non vedevo l’ora di mostrarmi il mio look di oggi.
IL colore nero? non è il mio colore preferito anche se in realtà sto imparando a rivalutarlo. Quando non si sa cosa mettere questo colore risolve qualsiasi dubbio perché va sempre bene, è adatto davvero a qualsiasi occasione e permette di essere eleganti e ordinate con il minimo sforzo.
Tessuti freschi e tagli giusti possono renderlo molto portabile, per chi non vuole rinunciare all’effetto chic e prezioso

Così per il mio look ho osato con un total black look, fatto di tubino nero arricchito con delle perline di metallo super cool, una borsa nera ed un paio di scarpe a punta con tacco e stringhe. Che ne dite di questo look?

AL:Babes, si jeni? =)
Më vjen keq që unë nuk kam qenë në kontakt kohët e fundit, por kjo ndoth nga mungesa e kohès. Gjithmonë dua të bëjë gjithçka, por midis universitetit, punës dhe blogut është e pamundur për të gjetur energjinë e duhur për ti bèrè ketè tè shkreta fotografi.
Por duke i lènè pas problemet dhe shakatè, flasim per lookut tim.
Ngjyra e zezë? Kjo nuk është ngjyra ime e preferuar, por në fakt unë kam mësuar ta rivlerësojë ate.
Kur ju nuk e dini se çfarë veshje tè vishni per nje shkak atèhere kjo ngjyre do tè jete zhgjedhja juaj e duhur pi përshtatshëm për çdo rast dhe e lejon atë të jetë elegante dhe të rregullt me përpjekje minimale.
Stofat të freskëta che prerjet e duhura për ata që duan efekti elegant dhe të vlefshmèm.

Sot edhe unè guxova ta vishnja njè look total black; + fustan të zi zbukuruar me rruaza metalike super të cool, një çantë të zezë dhe një palë këpucë takë me tè lidhura. çfarë mendoni pèr kètè veshjen time ?

ONE LOVE
TOTAL BLACK

BLACK POWER

40 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: