Denim Jacket

By 23 , , , , Permalink

 

 

 

 

EN: Morning babes, how are you ?
I’am so excited to tell for this new collaboration with shein.

Shein, a site that sells online, well known. Where you can find all the most trending leaders, glam, cool vintage, retro of all time.

How about this denim jacket?
A step back in time, a must have who does speak for itself more than 130 years.
In the 50’s became the symbol of all the guys; in the 60s denim jacket paired with a white
simply t-shirt become the new men’s outfits; 70 and 80 the outfit favorite of those years was denim on denim.
Short, used effect, with collar, long, buttons, oversize or very short with different shades of denim is back in fashion on the streets of all the cities and become one of the must-have in 2017.

There are my snaps =)

BE MINE- DENIM JACKET

I:Buongiorno babes, come va ?=)
Sono contenta di parlarvi della mia nuova collaborazione con Shein.
Shein, un sito che vende online, molto conosciuto dove potete trovare tutti i capi più trend, glam, cool, vintage, retrò di tutti i tempi .

Che ne dite di questa giacca di jeans?
Un salto indietro nel tempo?? un capo che fa parlare da sé da oltre 130 anni.
Negli anni 50′ diventò il simbolo di tutti i ragazzi; negli anni 60′ la giacca di jeans abbinata ad una t-shirt semplicemente bianca divento il nuovo outfit maschile; negli anni 70 e 80 invece si preferiva denim du denim.
Corto, strappato, effetto used, con il colletto, bottoni, lunga, oversize oppure cortissima con diverse tonalità di jeans, il giubottino è tornata di moda sulle strade di tutte le metropoli ed diventata uno dei must have 2017.

Ecco a voi le foto.
BE MINE

AL:Mirèmengjesi babes, si jeni?
Jam shumè e lumtur qè po flas për këtë bashkëpunim e ri me Shein.

Shein, një vend që shet online, i njohur nga tè gjithè. Ku ju mund të gjeni të gjitha looket më trendi, glam, cool, vintage, retro i të gjitha kohërave.

çfare mendoni per xhaken xhins ?

Një hap prapa në kohë; një symbol i cili flet për vete më shumë se 130 vjet.
Në 50-së u bë simbol i të gjithë djemtë në vitet, ’60 e xhaketë xhins kombinohet me bluzen e bardhë
thjesht bëhet veshja e preferuar e çunave me moderne, né vitet 70 dhe 80 veshje e preferuar e atyre viteve ishte xhins kombinuar me xhins.
E shkurtër, e ngushtè ,efekt të përdorura, me jakë, pusulla, e gjatè, e gjèrè, me hije të ndryshme xhinsi, është kthyer në modë në rrugët e të gjitha qyteteve dhe èshtè nje nga must tè ketij vit.

Fotot=)

xhaketa xhinsi

One Love.

Denim Jacket

23 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: