BASIC

EN:What you wear if you would invite in a Press Conference ??? and then conference was the White?

Well, I’ve thought about it a few hours.
Finally, I opted for the basic dress, classic, with the right high collar I thought was perfect for the time that offers us in February, black, with two strips old rose in the top of the dress. I snapped this pics a few days so I was more quiet … oh I forgot the heels ???? I originally chose these wonderful heels with laces but since I’m an indecisive person then I changed my mind and I preferred my high boots with a low heel, seemed perhaps more practical. What do you think about ???

IT:Buongiorno bloggers, come va ?=)
Cosa avreste indossato in una Conferenza Stampa??? e se poi questa conferenza fosse del White ?

Bene, io ci ho pensato qualche ora.
Alla fine ho optato per il vestito basic, classico, con il collo alto giusto per il tempo che ci offre febbraio, color nero, con due strisce color rosa antico nella parte superiore del vestito.
Le foto ovviamente le ho scattato qualche giorno, prima così ero più tranquilla… ah dimenticavo i tacchi???? Inizialmente avevo scelto questi tacchi meravigliosi con lacci ma visto che sono una persona indecisa poi ho cambiato idea e ho preferito i miei stivali alti con un tacco basso, mi sembravano più pratici.

AL:Miremengjesi bloggers, si po jakaloni ?

Çfarë do tè vishnit nëse do tju ftonit në një konferencën për shtypi ??? che pastaj nèse konferencë do tè ishte ishte White?

E pra, unë kam menduar për këtë disa orë.
Së fundi, zgjodha njè fustan bazik, klasik, me jakë të drejtë të lartë mendova se ishte e përkryer për kohën që na ofron ky muaj shkurt, e zezë, me dy shirita ngjyre rostè. kuptohet qè fotografit kan qènè bèrè disa ditè mè pare, isha edhe mè e qetè nè fakt… oh harrova takët ???? Unë fillimisht zgjodha këto takatë mrekullueshme me lidhse, por pasi unë jam një person i papërcaktuar atëherë ndryshova mendje dhe zhgjodha time dhe unë e preferuar çizmet e mia të gjata disi me një takë të ulët, ishim mè praktike le tè themi…

One Love.

26 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: