Rètro…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN:Hello lovers, how are you? =)

For this week the post isn’t talks about fashion but just plain photography. In these days it was cold and snowing so I decided to do some photos in the studio. What do you remind black and white? A period of your life or a photo, maybe. Pictures in black and white are a little   retro’; it is a period that I being born in the 90 ‘I han’t lived although I would have loved so much.

To achieve these photos is served a lot of fantasy: a scale ( that one to paint the wall of your house easy), wool white sweater, the make-up; little advice for photos in black and white is better to highlight the facial features, jewelry and for hairs I was very undecided … well then I opted for the mini aahahahhahaha onions.

 

 

 

I:Buongiorno lovers,come va ?=)
Oggi, parliamo di fotografia e creatività. Visto che in questi giorni  ha nevicato e fa freddo ho preferito fare delle foto nel mio studio. Se dico bianco nero cosa vi viene in mente  ? Una periodo della vostra vita oppure una foto. Le foto in bianco e nero sono un po’ retrò;  un periodo che io essendo nata negli anni 90′ non ho vissuto anche se mi sarebbe piaciuto tanto.

Per realizzare queste foto è servita tanta  fantasia; una scala ( quella per pitturare la casa easy), maglione bianco di lana, tanto make-up; (piccolo consiglio per le foto in bianco e nero è meglio evidenziare i lineamenti del viso), bijutteria e per i capelli ero molto indecisa… mah poi ho optato per le mini cipolle aahahahhahaha.

 

 

 

AL:Përshëndetje bloggere, si jeni? =)
Për këtë javë posti nuk është për moden, por flet thjeshtè per fotografinè. Nè keto ditè ka qene ftohtè dhe ka rènè borè kèshtu vendosa tè bèj disa foto nè studio. Zezë dhe e bardhë çfare ju vjèn nè mendje? Një periudhë e jetës suaj ose një foto ndoshta. Fotografitè në të zezë dhe të bardhë janë një ‘retro’ një periudhë që unë nuk kam jetuar per shkak se kam lindur në vitet 90 por do kishe pèlqyèr shumè.

Për të bèrè këto foto është dashur : një shkallë (atë qè lyni shtèpinèperfekte èshtè), triko leshi tè trashè, make-up;njè këshilla; né fotot bardhe e zi është më e mirë tè beni make- up qètè nenvizoni mè shumè tiparet, bizhuteri dhe per flokët isha shumë e pavendosur … mendova tè beja disa topuse tè vocrra.

One Love.

33 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: