Lots of Buttons

EN:Hei lovers how are you? =)
I just woke up, I know I sleep till late but I like to sleep a lot. I never drink coffee because I’ve the easy tachycardia ; but I’m happy drinking with one of my smoothie.
Today is Monday and if I thought about all the things I ought to do this week I get tired already ahhahahaha I think it’s for all that.
Meanwhile, we introduce one of the leaders who will be in fashion in 2017. The pants with side buttons will be the new trend. I think the buttons are a ‘great detail to enrich your clothes. No matter the color, the year, the shape or size although I prefer more those metal buttons especially for jackets and trousers.
This is my outfit of today; high-waisted trousers with beautiful buttons in side view, a light blue lace knit and vintage heels , curly hair and definite make-up that’s all.

I:Hei lovers come va ?=)
Io mi sono appena svegliata, si lo so dormo fino a tardi ma mi piace tantissimo dormire. Non bevo mai il caffè perché ho la tachicardia facile diciamo; ma mi accontento con uno dei miei smoothie.
Oggi è lunedì e se ci pensassi a tutte le cose che dovrei fare questa settimana mi stancherei di già ahhahahaha penso sia un po’ per tutti così.
Intanto possiamo introdurre uno dei capi che sarà di moda nel 2017. I pantaloni con i bottoni laterali saranno la nuova tendenza. Penso che i bottoni siano un ottimo dettaglio per arricchire i vestiti. Non importa il colore, l’anno, la forma o la dimensione anche se io preferisco più quelle di metallo sopratutto per giacche e pantaloni.
Questo è il mio outfit di oggi; pantaloni a vita alta con i bottoni bel in vista laterali, una maglia di pizzo leggero blue e tacchi bassi anni 30, capelli mossi e trucco ben definito; che dire questo è tutto.

AL: Hei lovers si jeni? =)
Unë sa u zgjova, po e di se unë fle deri vonë, por më pëlqen të fle shumë. Unë kurrë nuk pi kafe, sepse kam njè takikardi tè lehtë ; por kènaqèm edhe me njè nga smothit e mia.
Sot është e hënë dhe në qoftë mendoj tè gjitha gjerat qè me duhet tè bej keta jave mè lodhet truri vetem per duke menduar ahhahahaha. Kjo i ndodh tè gjitheve besoj.
Ndërkohë, ne kemi prezantuar një nga lederit që do të jenë në modë në 2017. Pantallona me butona anësore do të jetë prioriteti i kesaj stine. Unë mendoj se butonat janë një detaj i bukur për të pasuruar rrobat tuaja. Pa marrë parasysh ngjyrën, vitin, formën apo madhësinë apo modelin; mua mè pelqejnè me shumè ato metaliket sidomos për xhaketa dhe pantallona.
Kjo është veshje e ime sot; pantallona të lartë të ngushtuara me butona të bukura në pamje anësore, një bluze prej dantelle tè lehtè, kèpuce me tak tè ulët të 30 viteve, flokët me onde dhe të make-up.;Kjo èshtè è gjitha per sot =)

Lots of Buttons
One Love.

40 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: