Know Your Types of Cardigans

By 25 No tags Permalink

EN: Good morning bloggers, how are you =)?
It’s time for a new look! A few days ago when there was still the sun I took these pictures. I was in Burcina a place near my house. The Park of Burcina is one of the most famous parks of the Northwest for their wealth of centuries-old trees and monumental. So, we went on walking I thought I’d wear something casual like this shirt, leggings and cardigan.
Cardigans, are a must have of the cold season, keep warm and then you can wear them in different circumstances. Types of cardiganit not to be missed.

-classic cardigan
-oversize cardigan
-neutral color cardigan
-hinge Open Front Cardigan
– wool cardigan

I:Buongiorno bloggers, come va =)?
Torniamo oggi con i nuovi look di Blamod! Qualche giorno fa quando ancora c’era il sole avevo scattato queste foto. Ero in Burcina un parco vicino a casa mia. Il Parco Burcina è uno dei parchi del Nord-Ovest più celebri per la propria ricchezza di alberi secolari e monumentali. Visto che siamo andati su camminando ho pensato di indossare qualcosa di casual come per esempio la camicia, leggins e il cardigan.
I cardigan sono un must have della stagione fredda,tengono caldo e poi si possono indossare in diverse circostanze. I cardigan che nel 2017 non dobbiamo farci scappare:

-cardigan classici
_cardigan oversize
-cardigan colori neutri
-cardigan con la cerniera
-cardigan di lana

AL: Mirëmëngjes bloggere, si jeni =)?
Është koha për të postuar nje look tè ri! Pak ditë më parë, kur kishte ende diell bèra këto foto. I bèra në Burcina një vend afër shtëpisë sime. Parku i Burcinès është një nga parqet më të famshme të Northwest për pasurinë e tyre e shekullore pemë dhe monumentale. Meqenè se hipa nè kèmbè isha veshur me njè look casual, me njè kèmishe, legins dhe cardigan.
Cardigan èshtè nje must have e 2017dhjetès sidomos pèr ketë të sezon të ftohtë, ajo ju mban ngrohtë dhe pastaj mund të veshit nè shumè rrethana të ndryshme.
LLojét e cardiganit qè nuk duhen humbur.

-cardigan klasike

  triko -oversize
  triko -neutral ngjyra
  -hinge hapur Front triko
  – leshi triko

25 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: