XMAS SHEIN

By 37 , , , , Permalink

 

 

EN:Hello bloggers, how are you =)?
I don’t like so much the winter but definitely the holiday season is a great time for everyone. I travel a lot and I do 1000 things but when I back at home for more days with my family means so much for me. I wanted so much to show you my Christmas look.
I was wearing a red long backless jumpsuit . Ahhh I love this color, other than black color seems more caliente, attractive, elegant, charming, sensual and powerful. The suit is made of a soft fabric thankfully it does need of iron neither (a joy for Blamod ahahaha). Seen as flashy this red color of the suit I decided to wear the brown and green leather sandals, a small circle jewel corona.

 

Red Long Sleeve Backless Jumpsuit: http://www.shein.com/Red-Long-Sleeve-Backless-Jumpsuit-p-232907.html?utm_source=blamod.com&utm_medium=blogger&url_from=blamod

 

 

I:Ciao bloggers, come va =)?
Non mi piace tanto l’inverno ma sicuramente il periodo delle feste è un momento bello per tutti. Per me che viaggio tanto e faccio 1000 cose fermarmi per più giorni con la mia famiglia significa tanto. Ci tenevo tantissimo a farvi vedere il mio look di natale.
Indossavo una backless jumpsuit color rosso. Ahhh adoro questo colore, diverso dal colore nero mi sembra più caliente, attraente, elegante, affascinante,sensuale e potente. La tuta è fatta di un tessuto morbido grazie al cielo non ha bisogno neanche del ferro da stiro (una gioia per Blamod ahahaha). Visto il colore così appariscente della tuta ho deciso di indossare i sandali di pelle marrone con qualche sfumatura di verde, il cerchietto gioiello un must have di quest’anno; si tratta del cerchietto pieno di pietre preziose, grandi effetto corona.

 

Per chi è interessato, ho acquistato  la tuta qui :http://www.shein.com/Red-Long-Sleeve-Backless-Jumpsuit-p-232907.html?utm_source=blamod.com&utm_medium=blogger&url_from=blamod

 

AL: Përshëndetje blogerët, si po ja kaloni=)?
Nuk më pëlqen aq shumë  stina dimrin, por patjetër sezonin e pushimeve është një moment i duhur  për ta shijuar . Për mua qè udhetoj shumë dhe  bëj 1000 gjëra të ktehem  në shtëpi për më shumë ditë me familjen time do të thotë shumë . Doja tju tregoja me patjeter lukum tim tè krishlindjeve.
Kisha veshur një jumpsuit tè kuq e gjatë me kurriz jashtè. Ahhh  e dua këtë ngjyrë, përveç ngjyrë të zezë duket më caliente, tërheqëse, elegant,  sensual dhe e fuqishëm. Stofa është bërë nga një material i butë fatmirësisht ajo nuk ka nevojë për tu hekurosur (një gëzim për Blamod ahahaha). Shihet ngjyrë si bie shumë në sy e kostum I vendosur për të veshin sandale jeshile prej lëkure, një rreth të vogël (rrethit të ketë këtë vit është njè mush have ).

Bjeji ato online: http://www.shein.com/Red-Long-Sleeve-Backless-Jumpsuit-p-232907.html?utm_source=blamod.com&utm_medium=blogger&url_from=blamod

One Love.

 

 

37 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: