Unique gold leather

By 62 , , , , Permalink

EN:Hello bloggers, how are u?
I found another or better say; my glamour item. It is unique, gold bodysuit leather(a dream). So, you knows: lately, I’m obsessed with the bodysuit, the ones normally you can wear with skirt, jeans, pants etc. In fact, they exists a multitude, but you have to pay attention to choose the perfect one for you. Essential, feminine, sexy but also basic and versatile. For me it wasn’t difficult to find this bodysuit, but to combine it yes. For this I decided that elegant black pants, hight- heels and black handbag represented a perfect outfit. What do you think ?

I:Ciao bloggers, come va =)?
Ho trovato un altro o meglio il mio capo, glamour. Bodysuit di pelle dorata (un sogno). Sapete che ultimamente mi sono fissata con il bodysuit, quelli che si indossano normalmente anche con i jeans, pantaloni o minigonne. Ne esistono una moltitudine, infatti, bisogna prestare attenzione per scegliere quello giusto per voi. Essenziale, femminile, sexy ma anche basico e versatile.
Per me trovarlo non è stato difficile, ma abbinarlo si, per cui ho deciso che i pantaloni eleganti neri a palazzo, tacchi neri alti e la borsa nera rappresentassero un outfit perfetto. Che cosa ne pensate ?

AL:Përshëndetje blogerët, how are u?
Kam gjetur një tjetër, ose më mirë të them artikullin tim magjepsës. Ajo është unike, body prej lekure, ngjyre ari (një ëndërr). Pra, ju e di se kohët e fundit unë jame fiksuar me bodysuit, atè zakonisht ju mund ta veshni me pantallona të gjera, xhinse, fund etj. Në fakt, ekzistojnë një sasi e madhe , pèr kètè ju duhet ti kushtoni vëmendje; për të zgjedhur modelin qè me shumè ju shkon. Esential, femërore, sexy por edhe basik dhe versatil. Për mua nuk ishte e vështirë për të gjetur këtë bodysuit, por për të kombinuar atë po, për këtë kam vendosur që pantallona elegante të zeza, takat e larta dhe çanta e zezè shkonin mè sè miri. Ju pèlqen ?

62 Comments

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: